Τι είναι το SEO
(Search Engine Optimization)

Είναι η διαδικασία της βελτιστοποίησης του ιστότοπου με σκοπό
την αύξηση της επισκεψιμότητας μέσω των αποτελεσμάτων αναζήτησης
σε μηχανές αναζήτησης.

Πώς γίνεται το SEO;

Είναι γεγονός ότι η αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσω μηχανών αναζήτησης όπως η Google, η Yahoo και η Bing αποτελεί μία από τις πιο συχνές δραστηριότητες των χρηστών του διαδικτύου. Έτσι, προκύπτει για την επιχείρηση σας η ανάγκη να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων που επιστρέφουν οι μηχανές αναζήτησης όταν οι χρήστες εισάγουν κατάλληλες λέξεις – κλειδιά.

Για να επιτευχθεί όμως αυτό, είναι απαραίτητη η προώθηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης, η οποία γίνεται εφικτή με τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, ή αλλιώς Search Engine Optimization (SEO), καθώς και με την πληρωμένη καταχώρηση (διαφημιστικές καμπάνιες Adwords).

Υπάρχουν πολλές ενέργειες που απαιτούνται για να βελτιωθούν τα παραπάνω. Τις ενέργειες αυτές τις ξεχωρίζουμε σε On-Page και Off-Page SEO.

Τι όφελος έχει η επιχείρηση μου από την Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης;

Αυξημένη Επισκεψιμότητα

Τουλάχιστον το 60% των αγορών ξεκινάει με μια αναζήτηση. Έτσι, όταν η δική σας επιχείρηση εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα, μπορούν να την βρουν και άρα να την επισκεφτούν όσοι αναζητούν για κάτι σχετικό.

Αυξημένες Πωλήσεις

Οι επισκέπτες σας έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να μετατραπούν σε πελάτες, καθώς βρήκαν την ιστοσελίδα σας ψάχνοντας για αυτό που προσφέρετε.

Κατανόηση του Κοινού σας

Όλη η στρατηγική SEO επικεντρώνεται γύρω από τους πιθανούς σας πελάτες και τις ανάγκες τους.

Βελτίωση του Brand

Οι χρήστες τείνουν να εμπιστεύονται περισσότερο τις ιστοσελίδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της Google.

Θέλετε ένα δωρεάν αρχικό συμβουλευτικό ραντεβού;