Διαφήμιση Google Ads

Η διαφήμιση Google Ads είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την προβολή και την προώθηση πωλήσεων στο internet.

 

Τι είναι η διαφήμιση Google Ads;

Όταν οι χρήστες πραγματοποιούν αναζήτηση στο Google χρησιμοποιώντας μία από τις λέξεις-κλειδιά, η διαφήμισή σας εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης ή δίπλα από αυτά.

Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να προβάλλετε διαφημίσεις στη μηχανή αναζήτησης της Google και το συνεργαζόμενο με τη Google δίκτυο διαφήμισης. Φυσικά πληρώνετε μόνο για όσους κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας.

Μέσω του Google AdWords μπορούμε να κάνουμε δύο βασικά είδη διαφήμισης: Πληρωμένες εμφανίσεις στη μηχανή αναζήτησης (δίκτυο αναζήτησης) και διαφήμιση σε συνεργαζόμενα με τη Google internet sites (δίκτυο εμφάνισης).

Τι όφελος έχει η επιχείρηση μου από την Διαφήμιση Google Ads;

Αυξημένη Επισκεψιμότητα

Υψηλότερη κατάταξη στην αναζήτηση της Google. Θα βρεθείτε ψηλότερα στα αποτελέσματα της αναζήτησης και θα αυξήσετε την διαδικτυακή παρουσία σας.

Βελτίωση του Brand

Δυναμώστε το Brand σας αξιοποιώντας όχι μόνο το Google Search, αλλά και τη διαφήμιση σε δημοφιλή Sites, Youtube, Mobile εφαρμογές και όχι μόνο.

Αυξημένες Πωλήσεις

Περισσότεροι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας, επισκέπτες οι οποίοι ενδιαφέρονται για τα προιόντα ή τις υπηρεσίες σας και είναι πιθανότερο να μετατραπούν σε πελάτες σας.

Κατανόηση του Κοινού σας

Με την σωστή χρήση του εργαλείου Google Ads, όλη η στρατηγική επικεντρώνεται γύρω από τους πιθανούς σας πελάτες και τις ανάγκες τους.

Θέλετε ένα δωρεάν αρχικό συμβουλευτικό ραντεβού;