ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ PC / ΔΙΚΤΥΑ

Είμαστε δίπλα σας για να καλύψουμε τις ανάγκες για την αγαπημένη σας συσκευή. Θα λύσουμε κάθε απορία σας. Στόχος μας είναι να επισκευάσουμε τον υπολογιστή σας και να τον κάνουμε να λειτουργεί ξανά σαν να ήταν καινούριος.

Η δομημένη καλωδίωση αφορά τη δομή της καλωδιακής εγκατάστασης ενός τοπικού δικτύου και τις προδιαγραφές που αυτή θα πρέπει να διαθέτει. Η εγκατάσταση του τοπικού δικτύου επιτρέπει σε μια ομάδα υπολογιστών να χρησιμοποιούν κοινούς δικτυακούς πόρους, να ανταλλάσσουν δεδομένα και να χρησιμοποιούν κοινή πύλη για πρόσβαση στο Internet.

Άμεση Ανταπόκριση

Αναλαμβάνουμε την επισκευή του υπολογιστή σας άμεσα και εγγυημένα. Ανεξάρτητα από που έχετε αγοράσει τον υπολογιστή σας, είμαστε σε θέση να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται.

Ποιοτικά ανταλλακτικά

Στην επισκευή υπολογιστών χρησιμοποιούμε επώνυμα ανταλλακτικά για την άψογη λειτουργία του υπολογιστή σας. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι ύστερα από κάθε επισκευή μας ο υπολογιστής σας θα λειτουργεί και πάλι άψογα, σαν καινούργιος.

Εγγύηση Επισκευής

Προσφέρουμε εγγύηση για κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε. Τα ανταλλακτικά μας είναι κατά κύριο λόγο αυθεντικά ή ΟΕΜ υψηλής ποιότητας.Σε περίπτωση ελαττωματικού ανταλλακτικού πραγματοποιούμε δωρεάν αντικατάσταση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

( Listed Below What We Offer )

ΕΠΙΣΚΕΥΗ Η/Υ

Θα σας βοηθήσουμε να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στον υπολογιστή σας ή στις περιφερειακές συσκευές του.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και την εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης για την δικτύωση της εταιρίας σας.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ H/Y

Θέλετε να συνθέσετε τον δικό σας υπολογιστή με τα προιόντα που επιλέξατε; Αναλαμβάνουμε να τον συναρμολογήσουμε υπεύθυνα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Η/Υ

Όλοι οι υπολογιστές χρειάζονται συντήρηση. Το βασικότερο κομμάτι της είναι ενας καλός καθαρισμός.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας αργός; Χρειάζεστε περισσότερη χωρητικότητα ή μνήμη; Μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον υπολογιστή σας!

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SOFTWARE

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση λογισμικού έτσι ώστε ο υπολογιστής σας να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

About us

Πεδίο δράσης μας είναι η κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων, η φιλοξενία τους καθώς και η τεχνική υποστήριξη της εταιρίας σας.

Get In Touch

Αγ.Θηρεσίας, 14122 Ηράκλειο.

(+30) 212 100 4800.

(+30) 694 8888 640.

info@netkey.gr

www.netkey.gr

Join Our Community

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα.

Search

X

Copyright

Sorry, something went wrong....